Budapest

Akvárium Klub

Kapcsolat

1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

E-mail-cím: info@akvariumklub.hu

Weboldal: akvariumklub.hu

A város szívében multifunkciós terekkel, különleges, víz alatti bisztróval, konferenciateremmel, elegáns designnal és professzionális építészeti megoldásokkal várja a látogatókat Budapest megkerülhetetlen kulturális színtere, az Akvárium Klub. Koncerttermeiben a magyar könnyűzenei élet színe-java és számtalan világsztár megfordult már, terasza pedig az egyik leghangulatosabb szabadtéri találkozási pont a Belvárosban.

Vendéglátás

Az Akvárium Klub bisztrója minden nap várja a vendégeket.

Ruhatár

Az Akvárium Klub egyes termeibe kabáttal, táskával, esernyővel nem lehet bemenni, így a ruhatár használata kötelező.

Parkolás

Az Akvárium Klubba nem javasolt a gépjárművel érkezni, de a mellette lévő mélygarázsban lehet parkolni.
Ingyenes kerékpártárolók állnak a biciklivel érkezők rendelkezésére.

Egyéb

Kutyabarát helyszín

Millenáris

Kapcsolat

1024 Budapest, Kis Rókus utca 16–20.

Telefon: +36 70 510 8100

E-mail-cím: info@millenaris.hu

Weboldal: millenaris.hu

Az egykori ipari fellegvár, a Ganz-gyár területén található a Millenáris, Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszíne. A Millenáris és a Széllkapu Park a Margit körúttól egészen a Marczibányi térig húzódó, összesen 7 hektáros területén a játszóterek, tavak, vízjátékok és a gazdag élővilág mellett többszörösen díjazott, indusztriális épületek, több mint 30 egyedi atmoszférájú, variálható rendezvénytér várja mindazokat, akik igényes rendezvényhelyszínt keresnek Buda szívében, zöld környezetben.

Ruhatár

A ruhatár használata ingyenes.

Parkolás

Parkolni a Kis Rókus utcai 0–24 órás Széllkapu és Millenáris Mélygarázsban, valamint közterületen is lehetséges, de a rendezvényközpont többféle tömegközlekedési eszközzel is kiválóan megközelíthető.

Akadálymentesség

Kerekesszékes látogatók számára a közlekedés a parkban, valamint a D épületben akadálymentesített. Akadálymentesített nyilvános mosdó, amely a park nyitvatartási idejében használható, a Millenáris C épületének földszintjén található.

Egyéb

A Millenáris területére kutyát vagy más élő állatot behozni tilos. Kivétel lehet ezalól az igazolvánnyal rendelkező segítő állat, illetve a rendezvényhez kapcsolódó élő állat, utóbbi behozatalához azonban előzetes írásbeli engedély szükséges.

Müpa

Réthey-Prikkel Tamás / Müpa

Kapcsolat

1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.

Telefon: +36 1 555 3300

E-mail-cím: info@mupa.hu

Weboldal: www.mupa.hu

 Müpa hazánk egyik legismertebb kulturális márkája és legmodernebb kulturális intézménye, mely egyedülálló módon fogja össze a különböző művészeti ágakat, komoly- és könnyűzenét, jazzt és világzenét, operát, újcirkuszt, táncot, irodalmat és filmet egyaránt. 2005-ben azért hívták életre, hogy – mind az ínyenc, mind a szélesebb közönség számára magas színvonalú élményt nyújtva – a hazai és európai művészeti hagyományok tiszteletben tartásával új irányokat és irányzatokat mutasson be és tegyen közérthetővé.

Vendéglátás

A Müpában a P’Art Kávéház és Bisztró várja a vendégeket, emellett az előadások előtt és az előadások szüneteiben a földszinti előcsarnokban felállított és az emeleti mozgóbüfék segítik a gyors kiszolgálást.

Parkolás

A parkolás a Müpa mélygarázsában és kültéri parkolójában azon vendégek számára ingyenes, akik egy aznapi nyilvános, fizetős előadásra megváltott belépőjeggyel rendelkeznek. Az ilyen belépőjeggyel a Müpa által biztosított parkolási kedvezmény az előadás napján egyszeri be-és kihajtásra az épület zárásáig érvényes.
A Müpa előtt kialakított kerékpártárolók állnak a biciklivel érkezők rendelkezésére.

Pesti Vigadó

Kapcsolat

1051 Budapest, Vigadó tér 2.

Telefon: +36 1 328 3340

Weboldal: vigado.hu

A Pesti Vigadó és elődje, a Redoute 1833 óta minden korban a legmagasabb szintű kultúra otthonaként és a társasági élet központi helyszíneként működött, koncertezett falai között Liszt Ferenc, Erkel Ferenc, Bartók Béla, Brahms, Saint-Saëns és Debussy is. A 2014-ben a Magyar Művészeti Akadémia székházaként újranyitott Pesti Vigadó Európa egyik fontos összművészeti központjaként kulturális és művészeti rendezvények tökéletes helyszíne, amely folyamatosan változó kiállításokkal is várja látogatóit.

Vendéglátás

A Pesti Vigadóban az előadások szünetében nézőtéri büfé várja a vendégeket.

Parkolás

Parkolni a Pesti Vigadó közelében a Vörösmarty téren található mélygarázsban, az Aranykéz utcai parkolóházban, az Intercontinental Budapest parkolójában vagy közterületen lehetséges.

Akadálymentesség

A Pesti Vigadó egész épülete akadálymentesített.